Ultrasoon lassen


Ultrasoon lassen - snel, schoon en veelzijdig


Ultrasone systemen zijn als bijzonder zuinige en rationele lastechniek geschikt voor populaire ge- en verbruiksartikelen geschikt, die in hoge aantallen en voor producten met een korte levensduur vervaardigd worden. De lastijden zijn korter dan één seconde. Het is een onderhoudsarm en milieuvriendelijk procédé, want er zijn geen aanvullende stoffen of verbruiksmaterialen zoals oplosmiddelen of lijmstoffen voor nodig. Met ultrasoon geluid kan men lassen, vervormen, klinken, felsen, inbedden en puntlassen.

Vanwege de veelzijdige lastoepassingen boedt Branson een compleet scala van ultrasoon-lassystemen en -componenten aan.
Zo werden de generatoren voor de genormeerde frequentiebereiken 20,30 of 40 kHz. en met uitgangsvermogens tot 4000 Watt ontworpen.  konzipiert.


Standaard systeem met Touch Screen-Generator

Beschikbaar in uiteenlopende besturingsconfiguraties van extern aan te sturen basiseenheden tot combinaties van generatoren met procescomputers. Met deze laatste kan de lasamplitude en -kracht tijdens het lassen ook on line via modem e.d. gecontroleerd veranderd worden. Met de volledige digitale generator kan nu ook de arbeidsfrequentie via de waarden die in de software worden ingevoerd, digitaal geregeld worden.


Topsysteem met besturing 2000mc net

Verschillende systeemcombinaties worden aangepast aan de individuele productievoorwaarden. Zo zijn er de laspersen met geïntegreerde generatormodule of persunits met bijbehorende generator voor het inrichten van een stand-alone werkplek. Voor de montage in speciale machines zijn 12" generatoren en modulaire samengestelde voedingseenheden beschikbaar, die zonder problemen aan de andere ingezette productieapparatuur aangepast kunnen worden.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden

Printen