Lineair Vibratielassen


Succesvol kunststofverbindingsprocédé


Lineair vibratielassen is als het ware één geworden met de productieprocédés in de automobielindustrie. Het aandeel kunststof in de autofabricage is in de loop der tijd immers veel groter geworden. Ook bij de grote onderdelen.

Dit procédé wordt dan ook wereldwijd steeds meer gevraagd, want er kunnen moeilijke materialen mee verbonden worden en het is geschikt om er grote onderdelen in seriefabricage mee te lassen. Daarnaast is het geschikt voor de bewerking van thermoplastisch materiaal met een groot aandeel vulstoffen en voor het realiseren van samengesteld duroplastisch vezelmateriaal.

De systemen kunnen snel worden omgebouwd, ze hebben moderne besturingscomponenten en geschikt voor hoge productiesnelheden. Met de standaardmodellen kunnen werkstukken met afmetingen van 2000 mm. x 800 mm. verbonden worden. Bij het verwerken van kleine onderdelen is het ook mogelijk, het procédé voor uiteenlopende doeleinden toe te passen.

Onze specialisten op het gebied van de installatiebouw zorgen voor de juiste configuratie en constructie van de opnamegereedschappen. Ook de elektronische uitrusting van onze vibratielassystemen is modern, veilig en bedieningsvriendelijk.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden

Printen