Emerson Home
Textversion
StartactueelontwikkelingenlasprocessentoepassingenCons./ Comm.over onspartnersvacaturescontact

Cons./ Comm.:

PJ Consulting

PJ Communication

Algemeen:

Start

Vestigingen wereldwijd

BRANSONICģ-Reinigingsapparaten

Colofon

Archief

 

Branson Ultrasonics B.V.

Vlierberg 26A

3755 BS  Eemnes

Email: info@branson.nl

Wereldwijde ondersteuning on line dankzij Teleservice. We zijn dus altijd bij u!

De kunststoflassystemen van Branson worden in talrijke landen van de wereld ingezet. Om ook een goede service te kunnen bieden voor installaties op veraf gelegen locaties, hebben we de on line-ondersteuning via Branson TeleService ontwikkeld. TeleService wordt actief als er een storing is in een machine, er sprake is van een verkeerde bediening, maar ook voor advisering bij toepassingsvragen.
Branson biedt daarbij meer dan de functie van de gebruikelijke afstandsonderhouds-systemen. Op veelvuldig verzoek van zijn klanten wordt er nl. nog een nieuwe industriŽle dienst geleverd: de toepassing van moderne informatietechnieken maakt in combinatie met het feit dat er steeds onmiddellijk een competente contactpersoon aanwezig is, ingeval van storingen of als er rechtstreeks behoefte is aan informatie, in real time en on line nauwkeurige en efficiŽnte ondersteuning. Daarmee wordt waardevolle tijd bespaard en worden de kosten lager. Op verzoek kan er zelfs een extra videoanalyse worden geleverd.

Met onze besturingscomputers 2000mc (ultrasoon lassen) en VC 100 (vibratielassen) hebben we de technische voorwaarden voor de wereldwijde on line-ondersteuning voor onze machines en installaties gerealiseerd.

Met TeleService maken we van deze mogelijkheden gebruik en bieden wij u:

En dit zijn de voordelen: