Emerson Home
Textversion
StartactueelontwikkelingenlasprocessentoepassingenCons./ Comm.over onspartnersvacaturescontact

Cons./ Comm.:

PJ Consulting

PJ Communication

Algemeen:

Start

Vestigingen wereldwijd

BRANSONIC®-Reinigingsapparaten

Colofon

Archief

 

Branson Ultrasonics B.V.

Vlierberg 26A

3755 BS  Eemnes

Email: info@branson.nl


Onder dit menupunt stellen we u twee van onze bijzonder innovatieve advies- en servicediensten voor:

PlasticsJoiningConsulting biedt de gebruiker competente advisering bij alle fases van de ontwikkeling van de component tot aan de assistentie tijdens het starten van de productie. Dankzij deze expertise kan de gebruiker de kosten in de hand houden. En dat is een belangrijke factor om concurrerend te kunnen blijven.

Voor PlasticsJoining Communication heeft Branson met TeleService de basis gelegd waarop niet alleen onze systemen bijvoorbeeld bij een storing of documentatie via het globale netwerk onderhouden kunnen worden, maar waarop onze klanten ook via on line-advisering, eventueel met behulp van videotechniek, ondersteuning kunnen krijgen.

Office Data Manager is een andere activiteit binnen de PlasticsJoining Communication. Een evaluatie- en configuratieprogramma voor lasgegevens en parameters van de besturingscomputer 2000mc net. Alle door de 2000mc net berekende lasgegevens kunnen zonder problemen naar de PC op de werkplek gekopieerd, gecomprimeerd, grafisch en statistisch geëvalueerd en geprint worden.