Textversion
Startreinigingsprocessentoepassingenover onsVacaturesContact

Reinigingprocessen:

Proces beschrijving

Toepassingen

Ultrasoon Reinigen:

Overzicht Bransonics®

Overzicht Accessoires

Overzicht reinigingsvloeistoffen

Algemeen:

Start

Amtech-metaallassen

Vestigingen wereldwijd

Overzicht Vestigingen/Representanten

Internationaal Adressenoverzicht

BRANSONIC®-Reinigingsapparaten

Colofon

Archief

 

Branson Ultrasonics B.V.

Vlierberg 26A

3755 BS  Eemnes

Email: info@branson.nl

BRANSON Reinigingsapparaten

U profiteert van 60 jaar ervaring.

Met de nieuwe serie BRANSONIC® ultrasone reinigingsapparaten, profiteert u optimaal van de brede kennis en ervaring die Branson heeft opgebouwd. Al zo'n 60 jaar geleden ontdekten we de grote voordelen van ultrasone techniek voor reinigingsdoeleinden. Nog steeds is onze apparatuur toonaangevend voor wat techniek en ook gebruiksvriendelijkheid betreft.

Zo gebruiken wij een frequentie die hoger is dan gebruikelijk, waardoor een diepere, betere werking ontstaat. De apparatuur is ook geluidsarmer en heeft een langere levensduur.


Functionele vormgeving;
De modellen van de nieuwe generatie BRANSONIC® zijn toegerust met de modernste techniek. Ook qua vormgeving en bedieningsgemak hebben ze het beste wat op dit gebied verkrijgbaar is. Daarnaast zijn ze stootvast en resistent voor chemicaliën door de ommanteling van kunststof.
De BRANSONIC® zijn gemakkelijk te hanteren en eenvoudig te vullen. Het bedieningsgemak is optimaal doordat het paneel schuin geplaatst is, bovenop de BRANSONIC®. De drie grootste  BRANSONIC® zijn bovendien voorzien van een afvoer met handige snelsluiting.