Emerson Home
Textversion
StartActueelontwikkelingenlasprocessentoepassingenCons./ Comm.over onspartnersvacaturescontact

toepassingen:

Algemeen

Automobiel

Verpakking

Textiel

Bureau / consumentenelektronica

Medisch

Snijden

Algemeen:

Start

Vestigingen wereldwijd

BRANSONICģ-Reinigingsapparaten

Colofon

Archief

 

Branson Ultrasonics B.V.

Vlierberg 26A

3755 BS  Eemnes

Email: info@branson.nl

Toepassingsgebieden


Kunststofverbindingen: niet zomaar een standaardproces


Algemeen

Optimaliseren van producten en productieprocessen, het steeds meer vervangen van traditionele materialen en de inspanningen op marketinggebied niet alleen regionaal, maar ook grensoverschrijdend te intensiveren, het zijn tegenwoordig in praktisch iedere branche belangrijke strategieŽn waarmee men de concurrentie probeert aan te kunnen.

Automobiel

Bij Branson zorgen we voortdurend voor steeds meer ervaring en passen we onze verwerkingssystemen continu aan de nieuwste stand der techniek aan. Als het nodig is oriŽnteren we ons ook op de individuele behoeften van de diverse kunststofverwerkende branches.

Verpakking

Onze experts vergelijken het lasproces en bekijken of en hoe het aan de specifieke toepassing kan worden aangepast om steeds uiteindelijk de lastechniek te kunnen aanbieden die het best geschikt is.

Textiel

Ons laboratorium ondersteunt met systematisch bereikte en vertrouwelijk behandelde testresultaten niet alleen de adviezen die wij van Branson geven, maar evenzeer de ideeŽn en wensen die de gebruiker voor zijn productie heeft.

Bureau en consumentenelektronica   Medisch   Snijden